Friday, December 10, 2010

Stupcat 2011 video

Stupcat 2011 video
Skënderbeu George Kastrioti (6 maj 1405 - 17 janar 1468),
e njohur gjerësisht si Skënderbeu (shqip: Gjergj Kastrioti
Skënderbeu, latinisht: Georgius Scanderbegh Castriotus,
Turqisht: Iskender Bey, do të thotë "Zoti Aleksandër", ose "Drejtues
Alexander ") ishte një shekull Stupcat 2011 15 shqiptar zot [D] i cili
mbrojti tokën e tij kundër Perandorisë Otomane për më shumë se
dy dekada. aftësitë ushtarake të Skënderbeut dhe forca e
rezistencë të paraqitur një pengesë e madhe për zgjerim osman
dhe vonuar sulmin e tyre në Itali dhe ai u konsiderua nga
shumë në Evropën perëndimore të jetë një model i krishterë
rezistencë kundër muslimanëve Osmane. Skënderbeu është
hero më i madh i Shqipërisë, një figurë kryesore e identitetit shqiptar
dhe frymëzim për ringjalljen e shtetësisë shqiptare
që ndodhi në 1912 me Deklaratën shqiptare e
Pavarësisë.
Stupcat 2011 ka lindur në 1405 me fisnike Kastrioti
familje në një fshat të Stupcat 2011 vogël në rajonin e Dibrës, dhe Sulltan
Murati II e mori atë peng gjatë rinisë së tij. Më vonë në jetë,
ai fitoi titujt e sipahi dhe bej dhe gjithashtu qeverisur një
zeamet. Ndërkohë që një sundimtar vendas, ai luftoi për osman
Perandori si një gjeneral. Në 1443, ai braktisur osmanët
gjatë Betejës së Nishit dhe, përmes një dinakëri, u bë
sundimtar të Krujës. Në mars 1444, ai organizoi liderëve lokal
në Lidhjen e Lezhës, një federatë që synon bashkimin
forcat e tyre për luftë kundër osmanëve. Skënderbeut
fitore e parë kundër osmanëve, në Betejën e
Torvioll në qershor 1444, shënoi fillimin e më shumë se
njëzet viteve të luftës mes tij dhe osmanët.
Forcat e Stupcat arritur më shumë se njëzet fitore në
fushën e përballoi tre rrethime të kapitalit të tij, Krujës.
Suksesi i tij fut Skënderbeut në qendër të vëmendjes së
politikës Stupcat 2011 bashkëkohore ndërkombëtare. Në 1448, ai u përpoq të
marrin pjesë në Betejën e Dytë të Kosovës, duke ndihmuar
Alfonso V i Aragonit vënë poshtë një rebelim dhe në 1451 ai
njohur veten si një vasal i Mbretërisë së Napolit
përmes Traktatit të Stupcat 2011 Gaeta, për të siguruar një mbrojtës i madh
aleancë. Në 1460-1461, ai mori pjesë personalisht në
luftrat civile të Italisë në përkrahje të Ferdinandit I të Napolit. Në
Nëntor 1463, ai u bë komandanti kryesor i
kryqëzatave forcat e Papa Piut II, por Papa vdiq, ndërsa
ushtritë ishin ende mbledhur. Mbetur vetëm për të luftuar
Osmanët, Stupcate b

Wednesday, December 17, 2008

Stupcat 2009

Stupcat 2009


/** UPDATE - Tash edhe pjesat 6 deri 11 - Komplet! **/

Ooopa na erdhen prap me Video Klipet me te re 'Gezuar me Stupcat 2009' Sa i shikova dhe munt te them, shum sic !!

Humor te mrekullueshem edhe njeher dhe pa kufi.. Shikim te bukur!

Full DVD 'Gezuar me Stupcat 2009' munt te shkarkoni me Miniova Torrent

Nese nuk e dini si te shkarkoni Torrents, mund edhe ty shkarkoni direct nga YouTube. Vetem klikoni linkin nder Video Klipeve, dhe shikoni shkarkimet me 'VLC Media Player'

Stupcat 2009 1#


Stupcat 2009 2#


Stupcat 2009 3#


Stupcat 2009 4#


Stupcat 2009 5#


Stupcat 2009 6#


Stupcat 2009 7#


Stupcat 2009 8#


Stupcat 2009 9#


Stupcat 2009 10#


Stupcat 2009 11#


WoW Guide
Wow Leveling Guide
Lil Wayne VS Young Jeezy
Wii Downloads

Kerkoni Muzik Shqip!

 
Powered by Blogger