Skip to main content

Posts

Stupcat 2011 video

Stupcat 2011 video


Skënderbeu George Kastrioti (6 maj 1405 - 17 janar 1468),
e njohur gjerësisht si Skënderbeu (shqip: Gjergj Kastrioti
Skënderbeu, latinisht: Georgius Scanderbegh Castriotus,
Turqisht: Iskender Bey, do të thotë "Zoti Aleksandër", ose "Drejtues
Alexander ") ishte një shekull Stupcat 2011 15 shqiptar zot [D] i cili
mbrojti tokën e tij kundër Perandorisë Otomane për më shumë se
dy dekada. aftësitë ushtarake të Skënderbeut dhe forca e
rezistencë të paraqitur një pengesë e madhe për zgjerim osman
dhe vonuar sulmin e tyre në Itali dhe ai u konsiderua nga
shumë në Evropën perëndimore të jetë një model i krishterë
rezistencë kundër muslimanëve Osmane. Skënderbeu është
hero më i madh i Shqipërisë, një figurë kryesore e identitetit shqiptar
dhe frymëzim për ringjalljen e shtetësisë shqiptare
që ndodhi në 1912 me Deklaratën shqiptare e
Pavarësisë.
Stupcat 2011 ka lindur në 1405 me fisnike Kastrioti
familje në një fshat të Stupcat 2011 vogël në rajonin e Dibr…
Recent posts

Stupcat 2009

Stupcat 2009
/** UPDATE - Tash edhe pjesat 6 deri 11 - Komplet! **/

Ooopa na erdhen prap me Video Klipet me te re 'Gezuar me Stupcat 2009' Sa i shikova dhe munt te them, shum sic !!

Humor te mrekullueshem edhe njeher dhe pa kufi.. Shikim te bukur!

Full DVD 'Gezuar me Stupcat 2009' munt te shkarkoni me Miniova Torrent

Nese nuk e dini si te shkarkoni Torrents, mund edhe ty shkarkoni direct nga YouTube. Vetem klikoni linkin nder Video Klipeve, dhe shikoni shkarkimet me 'VLC Media Player'

Stupcat 2009 1#


Stupcat 2009 2#


Stupcat 2009 3#


Stupcat 2009 4#


Stupcat 2009 5#


Stupcat 2009 6#


Stupcat 2009 7#


Stupcat 2009 8#


Stupcat 2009 9#


Stupcat 2009 10#


Stupcat 2009 11#


WoW Guide
Wow Leveling Guide
Lil Wayne VS Young Jeezy
Wii Downloads

Kenga Magjike 2008

Kenga Magjike 2008

Kenga me e degjuar ne boten virtuale ne Nëntor, nga Soni Malaj

Soni Malaj - Shpirti Im Binjak (Kenga Magjike 2008)Koreografie shum te bukur nga Blerona Qerreti nga 'Kenga Magjike 2008

Bleona Qerreti - Magnetic (Kenga Magjike 2008)


Bashkpunim me rapper nga Kosova me nga Shqiperia

SKILLZ & STINE - Ndaloje vrapin (Kenga Magjike 2008)


Ciljeta Xhilaga - Duty Free (Kenga Magjike 2008)

Filma Shqip

Fillimisht, në bazë të filmit (filma në Shqip,
"), një shtresë e hollë (p.sh., një filma Shqip), ose
një film i hollë. Me shpikjen e fotografisë dhe
kalimin nga pjatë fotografike në mbështetje fleksibile të
Nitrocellulose për emulsioni fotografike, film term
material elastik përdorur për këtë foto. quajtur të ngjashme
janë skena të lëvizin imazhet në film material të tillë,
deri në fund të formuar tërë artit se (kinema) film
u quajt. Sot, derivate janë edhe filma si,
të biznesit të filmit dhe industrisë së filmit praktikë.
Fjala origjinale per 'filmat' është, por
Kinematografi (greqisht për lëvizje kinetik, shih
Kinematika, dhe PHY-rekord '), Arsimi analog
të phonography, regjistrimin e zërit '. Se fjala
zhvillohet si shkurtimin e kinema term
, Kinema '(kinema, filmi i veprave të artit ", gjithashtu
kjo fjalë është një formë bashkëkohore e viteve të hershme
e aktor i filmit).
, filma Shqip 'në vetvete është në lidhje me kushtet e filmit (arti) dhe
Fil…

Video Shqip

Humor Shqip

Humor Shqip- Shiko dhe shkarko ketu
Stupcat

Portokalli

Cima Leci

Gezuar me..

Mister X

8 Marsi

Seriozo Qesharaket


Me një pamje ekskluzivisht rezultat i Humor Shqip mund të thuhet se humor është e gjitha që sjell të qeshura - e qeshura e dy vetë dhe më shumë ose më pak "shkatërruese" qeshur me të tjerët.
. Në përgjithësi, gjermanët e kuptuan humor kur është dhënë për një situatë të veçantë "ende duke qeshur," një formulim Julius Otto Bierbaum Kur kjo "Megjithatë," më ngushtë pastaj kombinon dobësi humor dhe forcë në një mënyrë të veçantë: A qeshura është vetëm humor kur Humor Shqip kjo ndodh në një situatë të rrezik apo të dështimit, nuk është drejtuar kundër palëve të treta, dhe i jep një shpresë ndonjëherë kaq pak për tejkalimin e krizës.
Shkaktojë të qeshura me humor një janë gabimet të cilat - përkundër të tjera, që e ka bërë tashmë - nuk kanë minuar. Kjo dyfishimin artificiale e dobësitë e tyre për të kapërcyer simbolikisht kërcënimin e situatës. Në këtë të u…